Ga terug naar het overzicht Bedrijfsreportages Elzinga Groep door Abiant Uitzendgroep

Bedrijfsreportages Elzinga Groep door Abiant Uitzendgroep

Onlangs heeft Abiant Uitzendgroep twéé bedrijfsreportages gemaakt van de Elzinga Groep. De reportages laten de veelzijdigheid van ons bedrijf zien, in de onlangs uitgegeven magazines van Abiant.

Flexibiliteit op personeelsgebied is belangrijk voor de ontwikkeling van de Elzinga Groep. Door de jarenlange samenwerking, inmiddels zo’n 30 jaar, kan Abiant hier goed in meedenken en ondersteunen. Abiant weet in de meeste gevallen precies wat Elzinga nodig heeft, ondanks de verschillende branches waarin wij ons bewegen.

In het magazine de Abianter is een bedrijfsreportage gemaakt over de Elzinga Groep als logistieke totaaloplosser. Onze directeur, Eke Elzinga, verteld hierin over de unieke ‘Elzinga groepskracht’ en de positionering en ontwikkeling van de Elzinga Groep.

Daarnaast zijn de werkzaamheden van Elzinga Loon- en Grondverzet uitgelicht, in een reportage in de Abianter Agro. Van oudsher ligt de roots tussen Elzinga en Abiant dan ook in deze werkzaamheden. Onze uitvoerder Mark Bakker, al meer dan 20 jaar verbonden aan Elzinga, verteld in het interview over de werkzaamheden en de ‘Elzinga specialisaties’: het diepspitten, egaliseren en kilveren.

In onderstaande documenten zijn de interessante interviews te lezen. De originele reportages zijn te lezen in de Abianter en de Abianter Agro.