Bouwbord Schoolstraat Uithuizen onthuld

Ga terug naar het overzicht Bouwbord Schoolstraat Uithuizen onthuld

Aan de Schoolstraat in Uithuizen zijn woensdag 10 mei de bouwborden met gevelbeelden van de nieuwe Albert Heijn onthuld. Dat gebeurde door de wethouder Eltjo Dijkhuis van de gemeente Het Hogeland en ondernemer Erik Banus. Projectleider Frank Rozema en Jacob Wassenaar, uitvoerder van Elzinga aannemingsbedrijf en een aantal genodigden waren ook aanwezig bij deze gebeurtenis.

De bouw van de nieuwe supermarkt gaat dit jaar van start. Het opknappen van de openbare ruimte rond de Schoolstraat is al begonnen. Op 12 februari is Elzinga Aannemingsbedrijf in opdracht van gemeente Het Hogeland begonnen met het bouwrijp maken van de tijdelijke locatie voor de nieuwe Albert Heijn aan de Schoolstraat. Deze werkzaamheden omvatten een uitgebreide reconstructie van de parkeerplaatsen bij de Albert Heijn, evenals rioleringswerkzaamheden en een reconstructie van de Hoofdstraat Oost. Deze infrastructuurprojecten zijn essentieel om de nieuwe supermarkt en omliggende gebieden optimaal toegankelijk en functioneel te maken voor het publiek.

Elzinga Groep is trots om deel uit te maken van dit belangrijke project en zal blijven bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verbetering van de regio.

 

Erik Banus en Eltjo Dijkhuis bij één van de bouwborden. Foto: Herman Spier (via Dagblad van het Noorden)