Ga terug naar het overzicht Elzinga Groep aanwezig bij sponsorbijeenkomst Zeemanshuis Eemshaven

Elzinga Groep aanwezig bij sponsorbijeenkomst Zeemanshuis Eemshaven

Eind september heeft de jaarlijkse sponsorbijeenkomst van het Zeemanshuis in de Eemshaven plaatsgevonden. Aangezien de Elzinga Groep én dochterbedrijf Hijsspecialist.nl het Zeemanshuis een warm hart toedragen, waren wij hierbij aanwezig.

Het Zeemanshuis in de Eemshaven staat al jaren klaar voor zeelieden die lang van huis zijn. De vrijwilligers bieden de zeelieden een thuis van huis, door middel van een hapje, drankje of een praatje.

Op de bijeenkomst heeft voorzitter Bert Hoekstra diverse plannen voor het aankomende jaar bekend gemaakt. Ook wethouder Eltjo Dijkhuis, van de gemeente Het Hogeland, was aanwezig en benadrukte het belang van het Zeemanshuis. Tevens heeft de wethouder het nieuwe sponsorbord voor het jaar 2019-2020 onthult. Zowel de Elzinga Groep als Hijsspecialist.nl zijn beide te zien op dit bord.

De Elzinga Groep heeft al jaren een warm hart voor het Zeemanshuis in de Eemshaven en is dan ook enthousiast over de uitbreidingsplannen. Ook deze plannen zullen we ondersteunen, door bij te dragen aan de verbouwing. Elzinga Loon- en Grondverzet zal namelijk de grond egaliseren en een nieuw grasveld aanleggen voor de beweegtuin.
Sponsorbord Zeemanshuis Eemshaven