Ga terug naar het overzicht Elzinga viert 50-jarig bestaan van Eemshaven met succesvolle deelname aan open dag

Elzinga viert 50-jarig bestaan van Eemshaven met succesvolle deelname aan open dag

Op zaterdag 10 juni was er ter ere van het 50-jarig bestaan van de Eemshaven een grootschalige open dag. Elzinga is al vanaf de jaren tachtig werkzaam in de Eemshaven en heeft de ontwikkeling van de haven van dichtbij meegemaakt. Redenen temeer om ons hier te presenteren.

Gebouw ‘Nijlicht’ was het startpunt van alle activiteiten. Hier hadden we een mooie beursstand en stonden onze medewerkers klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Daarnaast deelden we leuke gadgets uit. Vanaf Nijlicht vertrokken ook diverse busrondritten door de Eemshaven.

Eén van de ritten ging over het terrein van RWE/Magnum en EET. Tijdens deze rondrit hebben wij verteld over de werkzaamheden die wij uitvoeren voor RWE, evenals over ons werk op de kolenvelden. Voor deze speciale gelegenheid hadden we ons materieel opgesteld op de locaties van Holemans en RWE. Bij Buss Terminals stond onze werkcontainer van Hijsspecialist en ook onze Amerikaanse truck.

Het was een zonnige dag, er waren veel bezoekers en ook veel belangstelling voor de Elzinga Groep. We kijken terug op een succesvolle dag!