Geïntegreerde samenwerking

Ga terug naar het overzicht Geïntegreerde samenwerking

De Elzinga Groep bestaat uit verschillende bedrijven die samen een breed scala aan diensten en expertise bieden. Door geïntegreerde samenwerking  biedt de Elzinga Groep oplossingen voor complexe projecten. EMS Heliport Eemshaven en OWIC (Offshore Wind Innovation Centre) hebben ons gevraagd een constructie te maken voor twee reclameobjecten in de vorm van een wiek van een windmolen. Wij denken graag mee, geen uitdaging is ons te gek!

De engineering van Elzinga Machinefabriek heeft een ontwerp bedacht waarbij de wieken zijn vastgezet op een constructie. De Machinefabriek heeft het technische constructiedeel vervolgens uitgevoerd. Het grondwerk en de plaatsing van het reclameobject zijn uitgevoerd door Elzinga Aannemingsbedrijf en Elzinga Cargo Facilities.

Dit is een mooi voorbeeld van een project waarbij de bedrijven van Elzinga Groep met elkaar samenwerken. De Elzinga Groep bestaat uit verschillende bedrijven die samen een breed scala aan diensten en expertise bieden. Samen vormen deze bedrijven een geïntegreerde groep die in staat is om complexe projecten aan te pakken, zoals het ontwerpen, produceren en installeren van reclameobjecten zoals de wieken van een windmolen. Door hun gecombineerde expertise en nauwe samenwerking kunnen ze een totaaloplossing bieden, van ontwerp tot realisatie, met een focus op kwaliteit en efficiëntie.