Ga terug naar het overzicht Nieuwe interim bedrijfsleider voor Elzinga Cargo Facilities BV en Elzinga Aannemingsbedrijf

Nieuwe interim bedrijfsleider voor Elzinga Cargo Facilities BV en Elzinga Aannemingsbedrijf

Een nieuw gezicht; we stellen hem graag aan je voor.

Sinds deze maand is Erik de Boer gestart in de functie bedrijfsleider en MT-lid bij de Elzinga Groep. Ooit begonnen in de aannemerij en later in het familiebedrijf gestapt heeft Erik het vak geleerd vanaf de calculatie en werkvoorbereiding tot aan projectleider en bedrijfsleider.

De afgelopen jaren heeft Erik bij diverse bedrijven verschillende opdrachten uitgevoerd. Hierdoor heeft hij een brede ervaring in onder meer het verder uitbouwen en positioneren van bedrijven. Deze ervaring neemt hij mee binnen de Elzinga Groep.

Naast het ontwikkelen en het toekomstgericht professionaliseren van de interne bedrijfsvoering, zal Erik zich focussen op externe zaken, zoals commerciële activiteiten binnen Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Aannemingsbedrijf.

Erik de Boer, bedrijfsleider Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Aannemingsbedrijf: “Ik heb de Elzinga Groep leren kennen als een veelzijdig bedrijf met een unieke combinatie aan producten en diensten, waarbij altijd een aantal stappen voorop gelopen wordt in de markt. Met een no nonsens mentaliteit en hardwerkende mensen worden klanten naar mijn idee optimaal bediend. Dit past precies bij mij. Ik kijk er daarom naar uit om de komende jaren mijn bijdrage aan te leveren”.

Wij zijn erg blij dat we Erik aan het team van Elzinga Groep hebben kunnen toevoegen. Veel succes Erik!