Een stage volgen bij Hijsspecialist.nl.

Ga terug naar het overzicht Een stage volgen bij Hijsspecialist.nl.
Het opleiden voor de toekomst, daar willen wij graag een bijdrage aan leveren. Door de vele vraag naar technici op de arbeidsmarkt, kiezen steeds meer jongeren voor de techniek. Deze studenten hebben dan ook een leerbedrijf nodig waar ze in de stageperiode veel in de praktijk kunnen leren.

Binnen de Elzinga Groep bieden wij verschillende, erkende, stage-leerbedrijven voor MBO BOL en BBL studenten. In de afgelopen jaren heeft Elzinga Groep verscheidene stagiaires een prettige en leerzame stageplaats kunnen bieden.

Zo is er begin mei weer een stage succesvol afgerond bij Hijsspecialist.nl. De stagiaire ‘Eerste monteur werktuigbouwkundige’ heeft een aantal maanden zijn stage gevolgd bij Hijsspecialist.nl en draaide volledig mee met het team. De stage is hierdoor niet alleen leerzaam, maar ook erg afwisselend. Praktijkleermeester Hans Wildervank begeleid, namens Hijsspecialist.nl, de stagiaires in dit proces.

Maar niet alleen bij Hijsspecialist.nl BV is er plek voor stagiaires. Bij Elzinga Groep bieden we voor MBO-studenten onder andere de volgende stageplekken aan:

Elzinga loon- en grondverzetbedrijf/Aannemingsbedrijf BV:

  • Middenkaderfunctionaris Infra (Niveau 4)
  • Uitvoerder bouw/infra (Niveau 4)
  • Allround monteur mobiele werktuigen (Niveau 3)

Elzinga Machinefabriek BV:

  • Bedrijfsadministrateur (Niveau 4)
  • Allround constructiemedewerker (Niveau 3)

Hijsspecialist.nl BV:

  • Technicus engineering (Niveau 4) (ook mogelijk bij Elzinga Machinefabriek BV!)
  • Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw (Niveau 3)

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek? Neem dan contact met ons op of kijk op de website van SBB.