Wervingscampagne in volle gang!

Ga terug naar het overzicht Wervingscampagne in volle gang!

Bij de Elzinga Groep zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Mensen die goed zijn in hun vak en beter willen worden. Maar ook aan het begin van je carrière ben je bij de Elzinga Groep aan het goede adres. Bij ons valt heel veel te leren en heel veel te doen. De werken en projecten nemen alsmaar toe. Daarom zijn we begin november opnieuw gestart met een grote wervingscampagne  ‘werkenbijelzinga’ waarbij we op zoek zijn naar talenten die ons ijzersterke team komen aanvullen.

We zijn te zien en te horen op verschillende media. Zo hebben we een nieuwe radiocommercial die te horen is op Radio Noord, Radio Drenthe en Radio Continu. Daarnaast staan we op zaterdag 2 november en 11 november met een mooie advertentie op de voorpagina van Dagblad van het Noorden. We zijn vanaf de snelweg zichtbaar op de ledwalls (reclamezuilen) langs de snelweg A7 topsportcentrum (tegenover het Gasuniegebouw), A7 bij Winschoten, N33 Veendam en A28 Assen. We promoten onze website werkenbijelzinga.nl waarop alle actuele vacatures staan.

Ook doen we mee aan de campagne ‘De regio werkt’. Dit initiatief van RTV Noord bestaat uit een vacaturewebsite met vacaturenieuws uit de regio. Daarnaast zijn er ook televisiecommercials waarop Elzinga Groep te zien is.

Tot slot staan we op op 7 en 8 november op de Promotiedagen in Martiniplaza.

Elzinga Groep is misschien wel jouw toekomstige werkplek! Heb jij de vaardigheden en het lef om ons ijzersterke team te komen versterken? We hebben verschillende vacatures, je vaste contract ligt al voor je klaar. Met arbeidsvoorwaarden om nu al naar uit te kijken. Reken maar!